lördag 1 augusti 2009

Lite om igår och idag!








I går var vi på stan hela dagen. Då jag var hos min favo frisör Ullrika på Central gatan17 så var grabbarna å fönster shoppade. De var första gången i barnvagnen å de gick toppen. Vi testade oxå att bada igen..med Accas förslag att strunta i baljstälningen så funkade de mycket bättre! Rocky som vår lilla prins nu heter tyckte de var jätte mysigt..kanske inte på en gång ..men efter ett tag så myste han i de varma vattnet.

i natt har han hållt mamma vaken..fatta först ingenting.. gav han bröstet funka inte,bytte blöja funka inte. Nu ska man kanske tillägga att hjärnan inte funkar lika bra på natten vilket kan vara en förklaring. Men Pappa fredrik kände att det bubblade vilt i Rockys mage så med lite assistans från pappa så kom de en hel kaskad av stort A. Rocky passade på att kissa på pappa igen oxå när han endå höll på=)

Idag hade vi Ann-Sofi och Kalle på besök vilket var jätte mysigt..åå vist ser Rocky ut att trivas i Kalles famn!

2 kommentarer:

acca sa...

hej du käre vän! va skoj att ni provade mitt tips...och att de funkade hyffsat bra *lite mallig* men de vill ju ha närhet så... imorron då ses vi och får mysa!ska bli skoj att se er lille prins som är 3 v ca och filip som hunnit bli 7 månader idag:) oj så stor han ska kännas...ehhe kram kram

Mirre sa...

Vad coolt namn ni har gett lilla prinsen!!!!
Är inte så mysigt när man får vara vaken hela natten men det ordnar sig till slut.Jag lovar!!