tisdag 26 januari 2010

På barnakuten!!


De visade sig att lillen har en bakterie i magen vid namn clostridium som oftast inte ger symtom men som i vissa fall kan te sig så här. Vi mötte läkaren och Rocky var väldigt snäll och lät docktorn göra sitt jobb fast han var dödens trött. När hon skulle känna på magen så tjöt han av skratt då han är kicklig som en galning=)Men då han verkar pigg trotts allt så ska inge behandling ges utan vi får se tiden ann.

Innan vi fick åka hem så tog de ett stick i fingret vilket var mindre kul men som tur var kunde vi ge honom välling samtidigt vilket har en lindrande effekt. I de avföringsprover vi tog under helgen så fanns de spår av blod så det ska ta ytterligare 2 prov på avföringen för att se om det än någon annan bakterie som de kan ha missat som orsakar detta.

Stackars liten ..han somnade helt utslagen sittandes i mitt knä med en plastmugg mellan benen, för att förhoppningsvis kunna sammla upp lite kiss för att kunna ta en urinsticka på de. men inget kiss kom så vi fick åka hem och ta proverna hemma i stället. nu ligger han utslagen i sin säng och sover.... fortsättning följer!

Inga kommentarer: