söndag 21 juni 2009

Tänkte jag skulle vara duktig och köra på en begagnad..men den gubben gick inte!! Det kändes bara så fel helt plötsligt Så efter att ha titta på Fredrik med ledsna ögon så köpte vi en ny vagn.
Som tur är så körde de precis en raid där man fick med vagn med mjuk lyft( vilket är jätte bra då jag ska bära upp underverket för 4 trappor) och en bilstol som man kan sätta på chassit för ca 5000 kr=)

Nu i veckan ska vi fortsätta att försöka få ännu mer ordning i lägenheten till dagen D. Fredrik är ledig till onsdag så de ger oss några dagar att fixa.

4 kommentarer:

Preffen sa...

Åh vilken fin, den blir ju jättebra till både tjej o kille. Lite gammelrosa "inredning" till en tjej o lime till en kille skulle vart superfint!!!
kram....

Erica sa...

ja visst blev den toppen...bra med svart då man kan använda vilka färger man vill till sedan =) tycker om dina förslag Theresse ..ska nog köra på de kanske=)

acca sa...

stiligt! hoppas du/ni ska bli nöjda.synd ni hade köpt den där begagnade först..du är som jag...vill ha nytt:) huvva du, hur många dagar har du kvar....näära som attan!!:) kram

Erica sa...

ja nu är det bara 5 veckor kvar om man ska gå efter de utsatta datumet...25 juli.Hua vad jäkla roligt och läskigt det känns!!